Blokker spill etter kategorier

Utvid alle | Skjul alle

I dette vinduet kan du aktivere eller deaktivere blokkering av spill basert på deres innhold. Klassifisering av spillinnhold (to avmerkingsbokser) er basert på PEGI-eller ESRB-rangeringer. Typen spillklassifisering som skal brukes, velges automatisk avhengig av hvor du befinner deg. Om nødvendig kan du velge typen spillklassifisering manuelt i innstillingene for komponenten Webpolicybehandling.

Hvis det er merket av i boksen ved siden av en kategori, vil Webpolicybehandling blokkere spill i denne kategorien.

Hvis det ikke er merket av i boksen ved siden av en kategori, vil Webpolicybehandling tillate start av spill i denne kategorien.

Et spill kan startes hvis alle kategoriene som er relevante for spillinnholdet, er tillatt.